Deejee Team

Esküvő dj

Több mint húsz éves tapasztalattal vállalunk esküvőkön, ceremóniákon, lakodalmakon zeneszolgáltatást. Több száz boldog pár és elégedett násznép visszajelzése alapján jól csináljuk amit csinálunk.
Munkánk a nagy nap előtt hónapokkal az első személyes megbeszéléssel kezdődik, és a lakodalom hajnalán 4-6 óra körül ér véget.
De mi is történik a két időpont között?
Az internetes, vagy telefonos megkeresést követően első személyes találkozásunk a párral, az előre egyeztetett helyszínen, ahol egy-másfél óra alatt megtárgyaljuk az igényeket, és a lehetőségeket. Segítünk, és tanácsokat adunk tapasztalataink alapján. Közösen meghatározzuk, hogy mi legyen a zenei stílus, és mik legyenek a hang és fénytechnikai eszközök. Részletesen tárgyaljuk a ceremónia és a lakodalom zenei összeállítását, a fények elhelyezését, valamint a vetítés és egyéb eszközök iránti igényeket.
Az első megbeszélést követően egy hónappal elkezdünk levelezni, a kedvenc, és utált zenékről, pontosítjuk a ceremónia zenei listáját, a bevonuló zenétől a kivonulásig kb 8-10 zeneszámot válogatunk. Amennyiben igényli a pár, javasolunk odaillő felvételeket. Meghatározzuk a tiltó listát, kiválasztjuk az étterembe bevonuló zenét, a tortazenét, nyitótánc, és az egyéb zenei stílusokat. A pár döntése alapján a menyasszony, vagy menyecsketánc zenei stílusát is megtervezzük. Ezek az egyeztetések általában több levélváltást igényelnek.
És végre eljön a nagy nap. Hónapokon át erre készült a pár, rengeteg ember munkája a meghívottak, a rokonság mindenki lázas izgalommal várja a megismételhetetlen pillanatokat. De gondoltak-e arra az esetre, ha a DJ-t baleset éri? Ez bárkivel előfordulhat! Számunkra a DeeJeeTeam tagjai számára legfontosabb a biztonság és a megbízhatóság. Ezért a Team tagjai közül minden hétvégi napon egyik munkatársunk készenlétben van a nem várt esetekre is felkészülve, mert a nagy nap a legfontosabb számunkra is. Az ország területén belül rövid időn belül minden problémát megoldunk úgy, hogy abból az ünnep fényét ne ronthassa el a mi részünkről semmi.
A ceremónia hangosítását is vállaljuk. A zenék bejátszását, helyszínen történő keveréssel, az anyakönyvvezető rádiós mikrofonnal hangosítását is megoldjuk. Az sem probléma, ha nincsen hálózati vagy kiépített áram a ceremónia helyszínén , az akkumulátoros eszközeinkkel ezt is megoldjuk.
A vacsora alatt az előre egyeztetett stílusú zenéket játszunk, levezényeljük a programokat, bevonuló zene, nyitótánc, torta, vetítés, menyasszony vagy menyecsketáncra kiválasztott muzsikákat. Nálunk nincsen szünet, folyamatosan megtöltjük a termet zenével. Addig játszunk, amíg a pár igényli.