Üdvözöljük a deejee team weboldalán!

Vállalunk disco-t, retro disco-t, karaoke bulit, valamint hangosítást házibulitól az utcabálig.
Céges rendezvények, előadások, konferenciák, prezentációk, tolmácsok többnyelvű hangosításával is foglalkozunk.

Jó böngészést kíván a DEEJEE TEAM!

D.J.-k

Szabadkai Balázs a deejee team megalapítója 1974 óta aktív D. J. Jelenlegi munkája is zenével kapcsolatos, a 101,8 Mhz Rádió 1 igazgatója, valamint A Tehetséges Zenészekért Alapítvány elnöke. A 70-es évektől napjainkig rendelkezik az összes slágerrel, nem csak fejben, hanem lemezen is. Vállalja nem csak diszkók, hanem színpados rendezvények műsorvezetését is, konferálással. Specialitása a Retro Disco, óránként egy-két új slágerrel fűszerezve.

D. J. T-Boy Szekeres Tamás 10 éve discózik rendszeresen, kedvencei a slágeres bulik, a csajos partyk, ahol igen népszerű, a hölgyek körében. Szereti a klubzenéket, és a mai slágereket játszani, de ha igény van rá, akkor mulatóst is képes órákon át forgatni.

Vincze Tamás – Dj Sajt 79 óta aktív dj, retro , funky és az igényesebb modern zenék művelője. Az évek alatt rengeteg szórakozóhelyen megfordult, Balaton és a Velencei-tó környékén, fejér megye egész területén, valamint budapesten is. A bulikon és egyéb rendezvényeken műsorvezetői tevékenységet is folytat.

D.J. Imreferi Imre Ferenc 1979 óta pörgeti a lemezeket, több régi neves klub házigazdája volt pl: Nádas Club Agárdon. Specialitása, a céges rendezvények, esküvők, szilveszteri partyk, családi napok, főleg retro- és Euró disco stílus rengeteg magyar zenével konferálással kiegészítve a repertoárja.

Munkáját mindenhol nagy elismerés és megbecsülés övezte!

D.J. Imreferi Jr. Imre Ferenc apja nyomdokain Ő is diszkózik. 2004 óta rendszeresen vezet műsort, főbb területei az iskolás bulik, valamint 2008-ban mint rezidens D. J. dolgozott Siófokon az Alba Beach szórakozóhelyen. Retrotól a modern elektronikus tánczenéig minden stílust játszik.

Horváth Artúr Hangmester főbb szakterülete, a hangosítások, rendezvények, a házibulitól az utcabálig. Színpad építés, egész napos családi napok zeneszerkesztése, technikai ellátása.