Üdvözöljük a deejee team weboldalán!

Vállalunk disco-t, retro disco-t, karaoke bulit, valamint hangosítást házibulitól az utcabálig.
Céges rendezvények, előadások, konferenciák, prezentációk, tolmácsok többnyelvű hangosításával is foglalkozunk.

Jó böngészést kíván a DEEJEE TEAM!

Rólunk

A deejee vállalkozásban jelenleg 6-an dolgozunk. Az összes korosztályt képviseljük 16-50 évesig. Minden D. J. a teljes zenei repertoárral rendelkezik. Számunkra a legfontosabb a megrendelő, nem vagyunk öntörvényűek, akik majd megmondják, hogy mit kéne játszani, hanem teljes mértékben igazodunk a megrendelőink igényeihez. Előzetesen egyeztetünk arról, hogy a társaságnak mi a zenei igénye, hiszen ez korosztálytól, földrajzi helytől stb. mind más és más. Számunkra a legfontosabb, hogy a bulizó társaságot egynek véve, a lehető legtöbben jól érezzék magukat.
Mobil d. j. technikánk a legmodernebb; JBL, PIONEER, SHURE, BOSE, NEXO felszerelésekkel dolgozunk, a legújabb és legigényesebb szériák a munkaeszközeink. A rendezvényekhez fényberendezéseket is használunk, igény szerint.
A Karaoke Disco-hoz rádiós mikrofonokat, kivetítőt, vásznat, nyomtatott track listákat viszünk.
A szállítást saját furgonnal végezzük. Az sem gond, ha nincs áram a helyszínen, (pl. erdő közepén) mert saját áramfejlesztővel rendelkezünk.

Egyre többször felmerül a kérdés egy rendezvény - főleg lakodalom - alkalmával, hogy zenekar, vagy D. J.?

Az utóbbi idők tapasztalatai alapján bátran kijelentjük, hogy D. J. a jó választás.
(Elöljáróban annyit, hogy mélységesen tiszteljük a zenekarokat, hiszen az ő zenéiket játsszuk, a következőkben az átlagos hakni lakodalmas bandákkal hasonlítjuk össze a D. J.-t)

Tehát miért D. J.?

 • mert nem utánozza a nagy előadókat, hanem eredetiben játsza. Fájdalmas, amikor egy hakni csapat egyik percben Abbát utánoz, utána Kordát, majd következik a Kék Duna keringő szintetizátoron és gitáron előadva. Majd a beprogramozott szintin a MIDI-n még a kórus a fúvósokkal minden egyben fent van, a zenész meg mozgatja ujjait a billentyűk fölött, mintha játszana.
 • mert sokkal rugalmasabb és szélesebb a repertoár. Nagyon kellemetlen lehet, ha egy zenekar nem tudja lejátszani az ünnepelt kedvenc zenéjét. Mi van, ha az pont a Vanilla Ice: Ice Ice Baby száma? Zenekaroknál általában siralmas a végeredmény.
 • mert esküvők alkalmával, a bevonuló zenéken keresztül, a ceremónia teljes hanganyagát elkészítjük, zenekaroknál erre nem sok lehetőség van.
 • A D. J. előnye szinte minden esetben nyilvánvaló, ha zenekarral vegyesen játszik egy rendezvényen. A disco zenére sokkal többen táncolnak, és ennek több oka van:
 • a jelenleg házasuló generációk szülei is már disco-n nőttek fel, csak a nagyszülők még életben maradt része emlékszik zenekarokra. De hát kinek az ünnepe?
 • a D.J. szünet nélkül képes táncoltatni a nagyérdeműt, nem ülteti le őket háromnegyed óránként.
 • Sokkal költséghatékonyabb, csak egy adag ételt fogyaszt, és negyed annyiba kerül, mint egy zenekar.
 • az utóbbi időkben nem csak zenét játszik, hanem kivetítőn a vacsora alatt az ifjú párról képeket vetít, kívánságra betanít egy karaoke dalt, az ifjú párnak, betanít egy táncbemutatót, stb…. ezek a dolgok nagyon emelik egy rendezvény fényét.

Az utóbbi időben nem hiába választják egyre többen rendezvényeikhez a D. J. közreműködését. Reméljük, hogy Ön is így tesz!!!


Referenciák

Referenciáink, a teljesség igénye nélkül:

 • Seregélyesi kastélyhotel 1990 óta évi kb. 15-20 esküvő és céges rendezvény
 • Hotel Juventus, Velence Resort & Spa, Milennáris, Tihany Hotel, stb...
 • Állandó megrendelőink: Pannon GSM, Silouette ügynökség, Gazdasági Minisztérium éves rendezvényei, Hatteras , Park Center, Tesco, Interspar, AIS, MBI, UFS, Bericap stb...
 • Állandó helyeink: Albabár, Siófok Alba Beach, Plaza centers